Egy ingatlan felépítése az alapozástól a kulcsátadásig rendkívül összetett folyamat, ami megfelelő előkészítő munkálatokat (tervezés, műszaki dokumentáció ismerete és alkalmazása, szakmunkások szervezése, munkafázisok ismerete és összehangolása stb…) és szervezést igényel, hogy határidőre megfelelő minőségben elkészüljön az adott ingatlan!

Több, mint 10 éves tapasztalatunknak köszönhetően a tervezés-tanácsadástól, a kulcsátadásig vállaljuk ingatlanok teljes generál kivitelezését, így ügyfeleinknek nem kell elveszni az építkezés részleteiben, hanem nyugalomban láthatják, ahogy álmaik ingatlana felépül!

Egy építkezés során rengeteg kihívás és probléma merülhet fel és ezeket minnél hatékonyabban, a megfelelő módon kezelni kell! Ehhez elengedhetetlen, hogy a birtokában legyünk a megfelelő szakmai és piaci ismereteknek! Több évtizedes tapasztalatunkkal és szakmai tudásunkkal igyekszünk megkönnyíteni ügyfelelink számára saját otthonuk vagy befektetési ingatlanuk megépítését, így segítve Őket álmaik és céljaik elérésben!

Helyszíni felmérés és egyeztetés országosan ingyenes! Költségkiírás készítése megrendelés esetén ingyenes!

Kérjen ajánlatot tőlünk, készséggel állunk a rendelkezésére!